Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid cu acoperire in toata Romania. Expedierea produselor se face in maxim 24 de ore lucratoare de la confirmare iar primirea lor se face in maxim 48 de ore de la expediere.

Costul livrarii produselor este de 15 RON. Daca valoare comenzii depaseste 190 RON livrarea este GRATUITA.

In cazul produselor personalizate pentru fiecare client returul produselor NU este acceptat !


Pentru produsele fara personalizare de catre client returul este GRATUIT !

Daca produsele nu sunt conform asteptarilor tale, le poti returna si iti vom returna suma platita in cel mai scurt timp ( 5 zile lucratoare ) de la primirea coletului.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG34/2014. Acestea se returneaza in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor trebuie anuntata in prealabil fie folosind FORMULARUL DE RETUR din contul de utilizator, fie prin email la adresa office@printbu.ro, fie telefonic la numarul 0751633067.

Coletele trebuie trimise prin firma de curierat Cargus cu mentiunea platii la destinatar : B&C DELTAPRIM SERVICES SRL , Tulcea . Nu se accepta colete trimise cu alte firme de curierat.

Ataseaza coletului o coala A4 ce va contine:

  • nume complet 
  • IBAN (sa nu confunzi IBAN-ul cu numarul cardului) si 
  • banca la care este deschis contul. 

Daca nu doresti restituirea banilor in cont, iti putem oferi un voucher avand valoarea produselor returnate, pe care il poti utiliza la noi in magazin.

Te rugam sa ne expediezi produsele in forma lor originala:

  • fara a fi deteriorate
  • fara a fi purtate
  • fara a fi parfumate
  • etichetele intacte

Produsele ce nu respecta termenii de mai sus nu vor beneficia de retur sau schimb.